Porträtt i Uppsala

CINA FOTGRAF

Porträtt i Uppsala

Jag hjälper till att ta porträtt i Uppsala med omnejd. Ett porträtt kan tas på hela familjen, på en enskild person eller ihop med ditt husdjur. Du bestämmer själv hur du vill ha det. Jag hjälper till så att du blir nöjd och får fina bilder.

Bilderna kan vi ta ute i naturen eller i min studio. Jag har tillgång till en studio i Stockholm som jag delar med andra fotografer. I Uppsala hyr jag in mig i en studio vid behov.

Vid behov samarbetar jag med duktiga assistenter och formgivare som hjälper mig om uppdraget kräver mer än min kunskap. Jag är medlem i SFF, Svenska Fotografers Förbund, fotografernas branchorganisation.

 

Olika bildlösningar

Tillsammans med kunden kommer vi fram till det som blir bäst. Skulle du vara osäker vilken bildlösning som blir bäst så kan jag alltid hjälpa dig att hitta det rätta alternativet. Jag har efter en sån lång erfarenhet inom yrket samlat på mig en del kunskaper som leder till att jag vet vilken lösning som lämpar sig bäst för ändamålet.